Overzichten.net
Categoriën
€ 15.13
€ 12.59
Totaal gezichts-, huid-, nagel- en haar product voor echte mannen! Men's Essentials - Body & Fit. Een frisse, gezonde uitstraling "the beauty from inside" . Van je 18e tot je 80e. Biotine - draagt bij tot instandhouding van gezonde huid, haar en haargroei Alfa-linoleenzuur (ALA) - draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed Choline bitratraat - helpt op natuurlijke wijze afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen ondersteunt de lever. Astaxanthine - staat bekend om zijn gunstige eigenschappen Q10 - ontbreekt in geen enkel verzorgend product Riboflavine, vitamine B2 - draagt bij tot het instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en normale huid Vitamine B3 - voor het behoud van een normale huid Collageen Type II - natuurlijk collageen peptide supplement. Voorkomend in het bind- en steunweefsel van het o.a kraakbeen en huid Zink - helpt bij de opbouw van eiwitten. Voor het behoud van conditie van je haar en nagels Selenium - draagt bij tot de instandhouding van normale nagels en haar. Selenium is ook goed voor de kwaliteit van sperma Horsetail extract (equiseti herba) - bevat silicium, een spoorelement. Luteine - van nature voorkomend in de ogen Koper - bevordert een normale pigmentatie van huid en haar Vitamine E - heeft een anti-oxidatieve werking. Lycopeen - mag niet ontbreken in een supplement speciaal voor mannen Totaal gezichts-, huid-, nagel- en haar product voor echte mannen! Biotine draagt bij tot instandhouding van gezonde huid, haar en haargroei,Met Collageen Type II. Vitamine B2, B3 voor een gezonde huid en haar,Seleen is goed voor kwaliteit van sperma en zink voor een goede conditie van haar en nagels,,,,
€ 30.10

Drainage Compositum geeft een boost aan de reiniging van het lichaam. Deze tinctuur helpt de lever bij het verwijderen van afvalstoffen en heeft een positieve invloed op de nieren. Het bevat ingrediënten die het immuun- en lymfesysteem activeren, de spijsvertering bevorderen en de stofwisseling stimuleren waardoor het opslaan van nieuwe afvalstoffen voorkomen wordt. Drainage Compositum helpt bij o.a. een gevoelige huid, is goed voor een gezonde spijsvertering en kan worden toegepast als zuiverende kuur in de lente.

Artisjok (Cynara scolymus) heeft leverbeschermende eigenschappen en stimuleert het vetmetabolisme* Het bevordert de opname van voedingsstoffen en beschermt het maagslijmvlies*
Berk (Betula alba) is goed voor de nieren en urinewegen*
Berendruif (Uva ursi) ondersteunt een gezond milieu in de blaas en is goed voor de vochthuishouding*
Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis) bevat de krachtige inhoudsstoffen hydrazine en berberine. Het verhoogt de weerstand in de blaas*
Driekleurig viooltje (Viola tricolor) is rijk aan flavonoïden. De plant ondersteunt de nierfunctie en heeft op basis daarvan een bloedzuiverende werking. Het is een heilzame plant voor de gevoelige huid*
Grote engelwortel (Angelica archangelica) bevordert de maagwerking, is goed voor de galfunctie en de algehele spijsvertering*. Werkt eetlustopwekkend*
Grote klis (Arctium lappa) ondersteunt de lever en is bloedzuiverend*. Tevens helpt Arctium lappa de darmflora te herstellen*
Guldenroede (Solidago virgaurea) bevordert de afvoer van afvalstoffen door haar bloedzuiverende werking en het ondersteunen van de vochthuishouding*
Javaanse nierthee/kattensnor (Orthosiphon stamineus) wordt ook wel stenenbreker genoemd. Het ondersteunt een gezonde nierfunctie*
Kalmoes (Acorus calamus) ondersteunt de afscheiding van spijsverteringssappen en bevordert zo de spijsvertering*
Kattenklauw (Uncaria tomentosa), heeft een breed, ondersteunend effect. Naast het onderhouden van een normale weerstand verzorgt dit kruid het slijmvlies*
Knoppen van zwarte bes (Ribes nigrum) worden gebruikt om de bijnierschors te stimuleren lichaamseigen cortisol af te geven* Hierdoor ondersteunt het de gevoelige huid tegen kriebel* Het gebruik van knoppen wordt ook wel gemmotherapie genoemd.
Mariadistel (Silybum marianum) is leverbeschermend door haar sterke antioxidantwerking*
Paardenbloem (Taraxacum officinalis) ondersteunt een gezonde lever- en galfunctie* Het bevordert de spijsvertering en is goed voor de vochthuishouding*
Rode zonnehoed (Echinacea purpurea) is een bekend kruid om het immuunsysteem een boost te geven*
* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Samenstelling:
Ethanol 47% v/v, Glycerine, Ribes Nigrum gemmo (zwarte bes), Taraxacum officinalis (paardenbloem), Silybum marianum (Mariadistel), Arctium lappa (grote klis), Viola tricolor (driekleurig viooltje), Betula pendula (berk), Solidago virgaurea (guldenroede), Astragalus membranicus (vliezige hokjespeul), Erythraea centaurium (duizendguldenkruid), Equisetum arvense (heermoes), Cynara scolymus (artisjok), Juniperus communis (jeneverbes), Orthosiphonis stamineus (kattensnor), Uva ursi (beredruif), Phellodendron amurense (kurkboom), Uncaria tomentosa (kattenklauw), Acorus calamus  (kalmoes), Angelica archangelica (grote engelwortel), Echinacea purpurea (rode zonnehoed), Hydrastis canadensis extract (Canadese geelwortel).

Gebruiksaanwijzing:
Paarden en pony's: 2 maal daags 30 druppels door het voer.
In herstelperiodes en als onderdeel van ons Darmprotocol adviseren we bovenstaande dosering eenmaal daags te geven.
Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.
20 druppels = 1 ml


Om het dier aan het middel te laten wennen is het aan te bevelen te beginnen met 1/3 van de hierboven beschreven gebruiksaanwijzing en in een week op te bouwen naar de aanbevolen hoeveelheid.
Bij gevoelige dieren of bij heftige reacties is het raadzaam om een lagere hoeveelheid te hanteren dan de gangbare, tenzij de dierenarts of de therapeut anders adviseert.
Gebruik in de vorm van een kuur van 6 weken. Afhankelijk van de resultaten kan de kuur daarna verlengd worden. Na 6 weken gebruik steeds een stopweek inlassen.

Niet geven bij maagzweren, galstenen, afsluiting van de galwegen, kanker, auto-immuunaandoeningen en orgaantransplantaties. Gebruik tijdens de dracht- en lactatieperiode alleen in overleg met de dierenarts of therapeut. Geef het middel ook niet aan verzwakte of erg zieke dieren.

Reinigen kost veel energie! Wanneer het lichaam (bijvoorbeeld door ziekte) al extra belast is, kan een drainagekuur te zwaar zijn. Dit kan het herstel dan zelfs in de weg gaan staan.

Dat geldt ook voor operaties: geef Drainage Compositum niet vlak voor een operatie, maar wacht tot het dier van de ingreep is bijgekomen. Zet het middel pas in nadat het dier zijn basisenergie heeft kunnen herstellen. Drainage Compositum kan dan helpen de ballaststoffen, afkomstig van de narcose, uit te scheiden.

Door de reinigende werking via de lever is het theoretisch mogelijk dat medicijnen die door de lever worden gemetaboliseerd minder of anders werkzaam zijn. Raadpleeg de dierenarts over het gebruik van Drainage Compositum in combinatie met medicijnen.

Bijzonderheden tijdens het gebruik van Drainage Compositum worden afvalstoffen losgemaakt om te worden afgevoerd door de uitscheidingsorganen. Hierbij worden deze afvalstoffen door het bloed getransporteerd. De hoeveelheid afvalstoffen in het bloed zal door het gebruik van Drainage Compositum tijdelijk hoger zijn. Dit kan een vermoeid gevoel veroorzaken en dieren kunnen hier wat lusteloos door worden.

Drainage Compositum kan in het begin soms een lichte verergering van de bestaande klachten geven. Deze eventuele verergering mag in geen geval zo erg zijn dat het dier er echt ziek van wordt. Door het gebruik gelijkmatig op te bouwen (zie gebruiksaanwijzing) voorkom je zoveel mogelijk dat de klachten in het begin verergeren. Wanneer dergelijke verschijnselen langer dan 3 tot 4 weken aanhouden (doorgaans duurt een eventuele beginverergering ongeveer 2 weken), is het raadzaam om contact op te nemen met de dierenarts of therapeut.

Drainage Compositum vormt geen gevaar voor de chip die veel huisdieren dragen. Af en toe doen verhalen de ronde dat een reinigingskuur alle lichaamsvreemde stoffen, dus ook de chip, zou uitdrijven. Dit is niet het geval. In vroegere jaren toen er nog gebruik werd gemaakt van een ander soort chip en men nog niet zo bedreven was in het correct plaatsen ervan, gebeurde het regelmatig dat een chip door het lijf ging 'wandelen'. Dit is echter niet het gevolg van Drainage Compositum.

Niet gebruiken tijdens de dracht en lactatieperiode.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

 

€ 4.35

Wat is Aleppo Zeep (Ghassoul & Arganolie)?

Aleppo Zeep met Ghassoul en Arganolie is een geweldige reiniger voor de vette huid. De natuurlijke ingrediënten verwijderen overtollig talg en onzuiverheden en herstellen de vochtbalans.

Aleppo Zeep wordt gemaakt van olijfolie en laurierbesolie, deze variant bevat daarnaast ghassoul en arganolie. Ghassoul is een vulkanische klei die afvalstoffen absorbeert en de huid voorziet van de nodige mineralen. Arganolie wordt gewonnen uit de zaden van de vruchten van de Arganboom. In deze zeep komt het eeuwenoude recept voor Aleppo Zeep uit Syrië samen met de traditionele ingrediënten arganolie en ghassoul uit Marokko.

Voordelen

Reinigt en verzorgt de vette huid

Aleppo Zeep bestaat uit olijfolie en laurierbesolie, ingrediënten die je huid diep reinigen en tegelijkertijd hydrateren. De toevoeging van Ghassoul (een vulkanische klei) maakt deze variant extra geschikt voor de vette huid. De klei absorbeert overtallig klei en andere onzuiverheden, zodat de vette huid weer in balans komt. Arganolie voedt de huid na de diepe reiniging, waardoor je huid weer stevig en zacht gaat aanvoelen en haar elasticiteit terugkrijgt.

Natuurlijke shampoo

Aleppo Zeep met Ghassoul en Arganolie reinigt je haar zonder het uit te drogen. Alle ingrediënten in deze zeep zorgen ervoor dat overtollig talg en restjes van stylingproducten worden losgeweekt, zonder de vochtbalans aan te tasten. Sterker nog, je haar en hoofdhuid worden meteen gevoed door de heerlijke ingrediënten in deze zeep. Na het wassen voelt je haar misschien wat stijfjes aan, dat is omdat je haar aan deze zeep moet wennen, na een paar keer voelt je haar heerlijk zacht aan na iedere douchebeurt.

Hoe gebruik je het?

Als handzeep

Aleppo Zeep is een heerlijke handzeep om bij de gootsteen te leggen. Je reinigt je handen zonder de huid uit te drogen. Ideaal als je een beroep hebt waarbij je vaak je handen moet wassen: met Aleppo Zeep voorkom je een schrale huid.

In de badkamer

Gebruik de zeep onder de douche om je lichaam lekker te wassen of als shampoo. Je kunt Aleppo Zeep ook gebruiken als gezichtsreiniger. We raden aan om te beginnen met de zeep 1x per week te gebruiken en het gebruik geleidelijk op te bouwen. De zeep kan namelijk een uitdrogende werking hebben.

Wat is er zo bijzonder aan?

Aleppo Zeep is één van de oudste zeepsoorten ter wereld en wordt al eeuwenlang gemaakt in het stadje Aleppo, Syrië. De zeep bestaat uit enkel natuurlijke ingrediënten, waardoor hij niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook lief voor jouw huid en haar.