Overzichten.net
Categoriën
€ 37.89
€ 37.89
Aan plezierige momenten komt vaak te snel een eind. Waarom deze momenten niet vereeuwigen? Met deze fotomuur kan u op een originele manier aan decoratie doen! Met tien fotolijsten in drie verschillende formaten kan u alvast een aantal van die mooie momenten herbeleven!Handig in gebruikDe functionaliteit van deze fotolijsten springt meteen in het oog, de metalen achterzijde is zo ontworpen dat foto's wisselen kinderspel geworden is. Bovendien bezit elke fotolijst een voet, wil u bepaalde kaders staand plaatsen en andere aan de muur? Perfect mogelijk, de compositie is uw absolute vrijheid.Kwalitatief hoogstaandUiteraard heeft een fotomuur nood aan een standaard wat betreft kwaliteit. Zo werd voor deze lijsten gebruikgemaakt van hoogwaardig MDF. Daarnaast werd ook rekening gehouden met de mogelijke inval van licht en een eerder lage breekbaarheid.DecoratieHet spreekt voor zich dat de fotomuur zich focust op een decoratieve functie in uw interieur. Met een tiendelige set fotolijsten lijkt het ons aangeraden om een ruime muur te bekleden, zoals die er zijn in salons, eetkamers en slaapkamers. De moderne stijl en een keuze tussen horizontale en verticale ophanging verzekert de fotomuur van een naadloze integratie. Welke compositie of ruimte u ook kiest, de fotomuur zal steeds weten een lach op uw gezicht te toveren.Specificaties:2 Fotolijsten voor Foto's van 20x25cm4 Fotolijsten van 13x18cm4 Fotolijsten van 10x15cmGewicht: 2,15kgWat betreft compositie bent u vrij, de afmetingen zijn aldus afhankelijk van uw uiteindelijke eindformatie.
€ 22.94
Aan plezierige momenten komt vaak te snel een eind. Waarom deze momenten niet vereeuwigen? Met deze fotomuur kan u op een originele manier aan decoratie doen! Met 2 fotolijsten kan u alvast een aantal van die mooie momenten herbeleven!Handig in gebruikDe functionaliteit van deze fotolijsten springt meteen in het oog, de metalen achterzijde is zo ontworpen dat foto's wisselen kinderspel geworden is. Bovendien bezit elke fotolijst een voet, wil u bepaalde kaders staand plaatsen en andere aan de muur? Perfect mogelijk, de compositie is uw absolute vrijheid. Kwalitatief hoogstaandUiteraard heeft een fotomuur nood aan een standaard wat betreft kwaliteit. Zo werd voor deze lijsten gebruikgemaakt van hoogwaardig MDF. Daarnaast werd ook rekening gehouden met de mogelijke inval van licht en een eerder lage breekbaarheid.DecoratieHet spreekt voor zich dat de fotomuur zich focust op een decoratieve functie in uw interieur. Met een tiendelige set fotolijsten lijkt het ons aangeraden om een ruime muur te bekleden, zoals die er zijn in salons, eetkamers en slaapkamers. De moderne stijl en een keuze tussen horizontale en verticale ophanging verzekert de fotomuur van een naadloze integratie. Welke compositie of ruimte u ook kiest, de fotomuur zal steeds weten een lach op uw gezicht te toveren.Specificaties: 2 Fotolijsten voor Foto's van 20X29 cm Gewicht: 1.6 kg Merk: EKEO Kleur: Wit Leveringsomvang: 2 x Fotolijsten 1 x Zak met schroeven 1 x Zak met pluggen 1 x Instructies (EN, DE, FR, ES, IT) Opmerkingen: Houd het buiten het bereik van kinderen om ongelukken te voorkomen. Als het product na het uitpakken kapot is, neem dan direct contact met ons op om het risico op letsel door beschadigde onderdelen te voorkomen.
€ 28.69
Aan plezierige momenten komt vaak te snel een eind. Waarom deze momenten niet vereeuwigen? Met deze fotomuur kan u op een originele manier aan decoratie doen! Met 3 fotolijsten kan u alvast een aantal van die mooie momenten herbeleven!Handig in gebruikDe functionaliteit van deze fotolijsten springt meteen in het oog, de metalen achterzijde is zo ontworpen dat foto's wisselen kinderspel geworden is. Bovendien bezit elke fotolijst een voet, wil u bepaalde kaders staand plaatsen en andere aan de muur? Perfect mogelijk, de compositie is uw absolute vrijheid. Kwalitatief hoogstaandUiteraard heeft een fotomuur nood aan een standaard wat betreft kwaliteit. Zo werd voor deze lijsten gebruikgemaakt van hoogwaardig MDF. Daarnaast werd ook rekening gehouden met de mogelijke inval van licht en een eerder lage breekbaarheid.DecoratieHet spreekt voor zich dat de fotomuur zich focust op een decoratieve functie in uw interieur. Met een tiendelige set fotolijsten lijkt het ons aangeraden om een ruime muur te bekleden, zoals die er zijn in salons, eetkamers en slaapkamers. De moderne stijl en een keuze tussen horizontale en verticale ophanging verzekert de fotomuur van een naadloze integratie. Welke compositie of ruimte u ook kiest, de fotomuur zal steeds weten een lach op uw gezicht te toveren.Specificaties: 3 Fotolijsten voor Foto's van 20X29 cm Gewicht: 4.1 kg Merk: EKEO Kleur: Wit Leveringsomvang: 3 x Fotolijsten 1 x Zak met schroeven 1 x Zak met pluggen 1 x Instructies (EN, DE, FR, ES, IT) Opmerkingen: Houd het buiten het bereik van kinderen om ongelukken te voorkomen. Als het product na het uitpakken kapot is, neem dan direct contact met ons op om het risico op letsel door beschadigde onderdelen te voorkomen.
€ 28.69
Aan plezierige momenten komt vaak te snel een eind. Waarom deze momenten niet vereeuwigen? Met deze fotomuur kan u op een originele manier aan decoratie doen! Met 4 fotolijsten kan u alvast een aantal van die mooie momenten herbeleven!Handig in gebruikDe functionaliteit van deze fotolijsten springt meteen in het oog, de metalen achterzijde is zo ontworpen dat foto's wisselen kinderspel geworden is. Bovendien bezit elke fotolijst een voet, wil u bepaalde kaders staand plaatsen en andere aan de muur? Perfect mogelijk, de compositie is uw absolute vrijheid. Kwalitatief hoogstaandUiteraard heeft een fotomuur nood aan een standaard wat betreft kwaliteit. Zo werd voor deze lijsten gebruikgemaakt van hoogwaardig MDF. Daarnaast werd ook rekening gehouden met de mogelijke inval van licht en een eerder lage breekbaarheid.DecoratieHet spreekt voor zich dat de fotomuur zich focust op een decoratieve functie in uw interieur. Met een tiendelige set fotolijsten lijkt het ons aangeraden om een ruime muur te bekleden, zoals die er zijn in salons, eetkamers en slaapkamers. De moderne stijl en een keuze tussen horizontale en verticale ophanging verzekert de fotomuur van een naadloze integratie. Welke compositie of ruimte u ook kiest, de fotomuur zal steeds weten een lach op uw gezicht te toveren.Specificaties: 4 Fotolijsten voor Foto's van 10X15 cm Gewicht: 0.9 kg Merk: EKEO Kleur: Wit Leveringsomvang: 4 x Fotolijsten 1 x Zak met schroeven 1 x Zak met pluggen 1 x Instructies (EN, DE, FR, ES, IT) Opmerkingen: Houd het buiten het bereik van kinderen om ongelukken te voorkomen. Als het product na het uitpakken kapot is, neem dan direct contact met ons op om het risico op letsel door beschadigde onderdelen te voorkomen.
€ 37.89
Aan plezierige momenten komt vaak te snel een eind. Waarom deze momenten niet vereeuwigen? Met deze fotomuur kan u op een originele manier aan decoratie doen! Met 10 fotolijsten kan u alvast een aantal van die mooie momenten herbeleven!Handig in gebruikDe functionaliteit van deze fotolijsten springt meteen in het oog, de metalen achterzijde is zo ontworpen dat foto's wisselen kinderspel geworden is. Bovendien bezit elke fotolijst een voet, wil u bepaalde kaders staand plaatsen en andere aan de muur? Perfect mogelijk, de compositie is uw absolute vrijheid. Kwalitatief hoogstaandUiteraard heeft een fotomuur nood aan een standaard wat betreft kwaliteit. Zo werd voor deze lijsten gebruikgemaakt van hoogwaardig MDF. Daarnaast werd ook rekening gehouden met de mogelijke inval van licht en een eerder lage breekbaarheid.DecoratieHet spreekt voor zich dat de fotomuur zich focust op een decoratieve functie in uw interieur. Met een tiendelige set fotolijsten lijkt het ons aangeraden om een ruime muur te bekleden, zoals die er zijn in salons, eetkamers en slaapkamers. De moderne stijl en een keuze tussen horizontale en verticale ophanging verzekert de fotomuur van een naadloze integratie. Welke compositie of ruimte u ook kiest, de fotomuur zal steeds weten een lach op uw gezicht te toveren.Specificaties: 10 Fotolijsten voor Foto's van 10X15 cm Gewicht: 1.8 kg Merk: EKEO Kleur: Zwart Leveringsomvang: 10 x Fotolijsten 1 x Zak met schroeven 1 x Zak met pluggen 1 x Instructies (EN, DE, FR, ES, IT) Opmerkingen: De aanwezigheid van luchtbellen en slechte lichttransmissie kan te wijten zijn aan de beschermende films. Verwijder voor gebruik de beschermfolies van de oppervlakken van de PS-plaat. Dit product is samengesteld uit meerdere fotolijsten, het moet gemonteerd en aan de muur gehangen worden, de fotolijsten kunnen niet afzonderlijk gebruikt worden.
€ 37.89
Aan plezierige momenten komt vaak te snel een eind. Waarom deze momenten niet vereeuwigen? Met deze fotomuur kan u op een originele manier aan decoratie doen! Met 10 fotolijsten kan u alvast een aantal van die mooie momenten herbeleven!Handig in gebruikDe functionaliteit van deze fotolijsten springt meteen in het oog, de metalen achterzijde is zo ontworpen dat foto's wisselen kinderspel geworden is. Bovendien bezit elke fotolijst een voet, wil u bepaalde kaders staand plaatsen en andere aan de muur? Perfect mogelijk, de compositie is uw absolute vrijheid. Kwalitatief hoogstaandUiteraard heeft een fotomuur nood aan een standaard wat betreft kwaliteit. Zo werd voor deze lijsten gebruikgemaakt van hoogwaardig MDF. Daarnaast werd ook rekening gehouden met de mogelijke inval van licht en een eerder lage breekbaarheid.DecoratieHet spreekt voor zich dat de fotomuur zich focust op een decoratieve functie in uw interieur. Met een tiendelige set fotolijsten lijkt het ons aangeraden om een ruime muur te bekleden, zoals die er zijn in salons, eetkamers en slaapkamers. De moderne stijl en een keuze tussen horizontale en verticale ophanging verzekert de fotomuur van een naadloze integratie. Welke compositie of ruimte u ook kiest, de fotomuur zal steeds weten een lach op uw gezicht te toveren.Specificaties: 10 Fotolijsten voor Foto's van 10X15 cm Gewicht: 1.8 kg Merk: EKEO Kleur: Wit Leveringsomvang: 10 x Fotolijsten 1 x Zak met schroeven 1 x Zak met pluggen 1 x Instructies (EN, DE, FR, ES, IT) Opmerkingen: De aanwezigheid van luchtbellen en slechte lichttransmissie kan te wijten zijn aan de beschermende films. Verwijder voor gebruik de beschermfolies van de oppervlakken van de PS-plaat. Dit product is samengesteld uit meerdere fotolijsten, het moet gemonteerd en aan de muur gehangen worden, de fotolijsten kunnen niet afzonderlijk gebruikt worden.
€ 17.51
Kenmerken:● Dikkere kristallen lens, bredere lichthoek● Traploze snelheidsregelknop, handiger en sneller● Kan 180 ° op en neer worden gedraaid, projectie is handiger● Hoe groter de afstand, hoe groter de projectie (kan op de muur of het plafond worden geprojecteerd)● Toepasselijke scenarios: fotomuur, fotografie, woonkamer- en slaapkamerdecoratie, enz● Verlicht de omgeving zachtjes, en de schijnwerper is levendiger, en creëer visuele meditatie, kan het gevoel van ruimte vergroten● Er is een gat aan de onderkant, dat met spijkers of touwen aan de muur kan worden geïnstalleerd (het product bevat geen installatieaccessoires)Specificaties:Stijl (optie): blauw paars / zonsondergang roodVermogen: 5WNominale stroom: 1.5ANominale frequentie: 50HzMateriaal kap: aluminiumNominale spanning: 5V USBPakketgewicht: ongeveer 344 g / 0,8 lbProductgrootte (L * H): ongeveer 7,5 cm * 11 cm / 3 * 4,3Pakketgrootte (L * B * H): ongeveer 13,5 cm * 13,5 cm * 15,5 cm / 5 * 5 * 6 Pakket bestaat uit:1 * projectielampOpmerking:1. Als u problemen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op, we zijn er altijd2. Houd rekening met een afwijking van 1-3 cm als gevolg van handmatige meting. Bedankt voor uw begrip3. Monitoren zijn niet hetzelfde gekalibreerd, de productkleur die op de fotos wordt weergegeven, kan enigszins afwijken van het echte object. Neem a.u.b. de real als standaard4. Gebruik de conventionele USB-adapter met een nominale stroom van minder dan 1,5 A en gebruik niet de snellaadadapter v
€ 34.16
€ 50.89
7 stuks fotolijst voor muur hangende fotolijst fotomuur kunst bruidspaar aanbeveling foto frames met foto's (Het product bevat alleen fotolijsten en plank, geen andere decoraties.) Inbegrepen verpakking: Fotolijst van 5 x 5 inch1 x 7 inch fotolijst1 x 10 inch fotolijst1 x plank Specificaties: Kleur: Wit + Zwart; Wit + BlauwMateriaal: Milieuvriendelijk PS + hoog transparant plexiglasGrootte: zoals de afbeelding laat zienFoto lijstje:5 inch * 5 stuks7 inch * 1 stuks10 inch * 1 stuks[Conversie: 1 cm = 0,3937 inch, 1 inch = 2,54 cm] Kenmerken: -De combinatie van fotolijst en plank is mooi en praktisch.-Gemaakt van hoge kwaliteit Milieuvriendelijk PS + hoog transparant plexiglas, de fotolijst is veilig en duurzaam in gebruik.-Duidelijke en natuurlijke textuur op het oppervlak maakt het frame delicater en eleganter.- Ideale keuze voor trouwfotoseries of familiefoto etc.- Geschikt om te plaatsen in slaapkamer, woonkamer, kantoor etc.-Niet alleen voor persoonlijk gebruik maar ook in fotostudio te gebruiken om mooie foto's te plaatsen.-Een goede keuze als cadeau voor vriend of familielid.-Eenvoudige installatiemethode, kan aan de muur worden gehangen of aan de muur worden gelijmd. Notitie:-Door verschillende productiebatches kunnen productdetails enigszins afwijken. Als u op het verschil let, koop het dan zorgvuldig.- Houd er rekening mee dat 1-3CM verschilt als gevolg van handmatige meting.-Door de verschillende weergave en het andere licht, geeft de afbeelding mogelijk niet de werkelijke kleur van het item weer. Bedankt voor uw begrip.